SPA BALANCER – CHLOORVRIJE WATERBEHANDELING

 109,00

Omschrijving

Spa Balancer is een nieuw en revolutionair waterverzorging concept waarbij u in de toekomst geen verdere toevoegingen nodig heeft om het water in uw Jacuzzi / Spa helder en schoon te houden.

Categorie:

Beschrijving

Spa Balancer is de innovatie, waarmee u het water in uw Jacuzzi / Spa helder, schoon en reukloos houdt. Dit alles compleet biologisch en écht chloorvrij. Spa Balancer reinigt niet alleen het water, het verwijdert betrouwbaar overtollig kalk en allergeen.

Door Spa Balancer is het water in uw Jacuzzi / Spa bijzonder zacht en uw huid wordt niet meer geïrriteerd. Daarmee behoren huidirritaties tot het verleden. Uw huid droogt niet meer uit en behoudt de natuurlijke zuur beschermingslaag. Spa Balancer verandert de aanwezige kalk in het water en beschermt de techniek van uw Jacuzzi / Spa. Daardoor wordt de levensduur van uw spa aanzienlijk verlengt en kunnen dure reparaties van verkalkte pompen en gecorrodeerde verwarming worden voorkomen.

Ook de kussens en isolatie afdekking van uw spa/swim-spa krijgen een veel langere levens-duur, omdat deze niet meer aan de agressieve dampen van desinfectie middelen bloot staan.

In plaats van iedere twee tot vier maanden uw spa/swim-spa/whirlpool -water te verversen, kunt u het water met Spa Balancer veel langer gebruiken. Zo spaart u het milieu en gelijkertijd energie en geld.

Inhoud: 750 ml

Beoordeling 9.3 gebaseerd op 117 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist