Sunspa

[vc_row css=”.vc_custom_1455101987424{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Kies voor de kwaliteit van Sunspa!

Wilt u een genieten van uw eigen bubbelbad en profiteren van de vele bijkomende gezondheidsvoordelen? Aarzel dan niet langer en vraag vandaag naar de mogelijkheden voor een hottub in uw eigen tuin. Wij van Wellness & Outdoorliving hebben een uitgebreid assortiment, zodat u altijd een jacuzzi vindt bij uw eigen wensen en budget. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit het merk Sunspa, omdat we hier goede ervaringen mee hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend: 06 21 21 48 27.

Waarom Sunspa?

Wij gaan voor het beste, zodat wij ook het beste kunnen bieden aan onze klanten. Het merk Sunspa voldoet aan wat u en wij mogen verwachten van een goed bubbelbad.

  • Sunspa gebruikt alleen de beste materialen en onderdelen.
  • Zo zijn de kuipen van het Amerikaanse Aristech Acrylics zo goed als onverwoestbaar.
  • Het Amerikaanse bedrijf Balboa Water Group is verantwoordelijk voor het ingebouwde besturingssysteem, dat nagenoeg storingsvrij is.
  • Verder zijn alle modellen zeer milieuvriendelijk. Met het besturingssysteem kunt u kiezen uit een drietal programma’s, waardoor u zuinig kunt omgaan met het energieverbruik.

Waarom een jacuzzi kopen?

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een eigen jacuzzi. Zo is een hottub niet seizoensgebonden waardoor u het hele jaar er gebruik van kunt maken. Zelfs in de herfst en winter kunt u genieten in het warme water.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455101907009{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Een jacuzzi is met zijn afmetingen ideaal om in de tuint te zetten. Daarnaast vraagt een jacuzzi of een hottub om weinig onderhoud. Het is  een goede investering en het vermeerdert de waarde van uw woning, zeker als u kiest voor de kwaliteit van Sunspa.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]swimming spa 3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455101913982{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Over Wellness & Outdoorliving

Wij leveren niet alleen jacuzzi’s, u bent bij ons namelijk ook aan het juiste adres voor het onderhoud van uw bad van Sunspa. We komen hiervoor graag bij u langs. Wilt u zelf aan de slag? Dat kan ook. U vindt in onze webshop eenvoudig alle onderdelen en producten die u nodig heeft. U kunt bij ons altijd terecht voor telefonisch advies. Indien gewenst, komen we ook graag bij u langs voor eventuele reparaties. Vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt het contactformulier op onze site invullen of bel: 06 21 21 48 27. Samen zorgen we ervoor dat u zo lang mogelijk kunnen genieten van uw Sunspa jacuzzi![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer