Saunabouw

[vc_row css=”.vc_custom_1455030041978{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Saunabouw op maat

Heerlijk genieten van uw eigen saunaruimte thuis! Met Wellness & Outdoorliving komt die droom heel dichtbij. We kunnen samen met u een ontwerp maken. In onze showroom kunt u alle materialen en producten bekijken. Vooraf maken we een offerte zodat u precies wat de saunabouw u gaat kosten. U kunt eventueel besparen door de bouw zelf op u te nemen. Hiervoor is echter wel specialistische kennis vereist. Daarom kunnen wij uw sauna ook voor u plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden. Vraag ons ernaar! Bel: 06 21 21 48 27.

Ga zelf aan de slag

Als u zelf wilt klussen aan uw buiten- of binnensauna dan doet u er goed om een gedegen voorbereiding te treffen. Zo moet u nadenken over een vlakke ondergrond, ventilatie en het wegwerken van leidingen en stopcontacten. Wij geven u graag vakkundig technisch en bouwkundig advies voor uw saunabouw. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar we op moeten letten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455030020524{margin-top: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]U kunt al uw benodigde materialen bij ons bestellen zoals verschillende houtsoorten, kwalitatieve saunakachels, sterke deuren, banken en alle bijkomende accessoires. Zo helpen wij uw waar mogelijk bij uw saunabouw.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunabouw[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Laat het over aan de saunaspecialist

Wilt u een specifieke sauna in uw huis laten bouwen? Dan gaan onze interieurbouwers graag voor u aan de slag. We kunnen bijvoorbeeld een ongebruikte ruimte omtoveren tot binnen- of buitensauna. Denk aan een kamer met een schuine kap, een zolder, een garage, een uinhuisje, een extra badkamer of vakantiewoning. Bij onze saunabouw maken we altijd gebruik van de volgende producten:

  • We kiezen altijd voor energiezuinige glasvezelverlichting die we vakkundig wegwerken in het interieur.
  • We werken bij voorkeur met gaskachels van het Duitse merk EOS. Die zijn degelijk en hebben een fabrieksgarantie van vier jaar.
  • Wij kunnen wanden aanleggen van verschillende houtsoorten. Optioneel zijn glazen wanden of verschillende steenstrips.

Wat u ook wilt op het gebied van saunabouw, u zult zien dat er veel mogelijk is bij ons!

Voor onderhoud en advies

Heeft uw al een eigen sauna? Dan is het tijd om te genieten en heerlijk te ontspannen. Om uw verder te ontzorgen, kunnen wij het onderhoud voor onze rekening nemen. Met onze jaarlijkse saunacheck weet u zeker dat uw binnen- of buitensauna voldoet aan zestien belangrijke punten. Reparaties kunnen we dan direct voor u uitvoeren. Wilt u meer weten over saunabouw, ons assortiment of onderhoud? Vul dan het contactformulier op onze site in of neem telefonisch contact op met ons: 06 21 21 48 27. Wij staan klaar voor uw saunabouw![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer