Service

naamloosBij Wellness & Outdoorliving verzorgen wij graag het onderhoud van uw sauna of infraroodcabine. Indien u een sauna of infraroodcabine bij ons bestelt is het mogelijk dat wij het transport en de installatie verzorgen. Wij stellen hiervoor altijd samen met u een offerte op.

Tarieven
Voor onderhoud (dat buiten de garantie valt) hanteren wij een uurtarief van € 50,- + voorrijkosten á € 75,- en een kilometerprijs van € 0,24.

Kraankosten, hotelovernachtingen of overvaart zijn kosten die worden doorberekend.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Saunacheck
Wij voeren op uw verzoek een jaarlijkse saunacheck uit. Wij komen uw sauna dan controleren op 16 verschillende punten waaraan een sauna hoort te voldoen. Wij brengen direct een offerte uit wat vernieuwd moet worden en kunnen, na toestemming, de meeste onderdelen direct vervangen. Daarnaast doen wij gedeeltelijke of totale sauna- en/of banken renovatie, of het herstellen van brandschade.

Materialen
Wilt u de uitdaging aangaan en zelf uw sauna bouwen, wij leveren verschillende soorten saunahout, verschillende soorten bankhout, kant en klare banken, sauna deuren incl. kozijn, saunakachels, verlichting, sauna emmers, lepels, thermo/hygrometers, zandlopers, sauna geurtjes enz. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Lees meer