Sauna kopen

[vc_row css=”.vc_custom_1455099649162{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Een sauna kopen is een investering in de toekomst!

Denkt u erover na om een buiten- of binnensauna te kopen? Dan bent u bij Wellness & Outdoorliving aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het leveren wellnessproducten zoals bubbelbaden en sauna’s. Het gebruik van deze producten is een weldaad voor uw lichaam en geest en heeft vele gezondheidsvoordelen. Bovendien zorgt een sauna of jacuzzi voor een waardevermeerdering van uw woning. Populair zijn tegenwoordig de barrelsauna’s of infraroodcabines. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. Wij geven u graag vrijblijvend en op maat gemaakt advies. Bel ons voor meer informatie: 06 21 21 48 27.

Barrelsauna

Een barrelsauna kopen betekent een luxe wellnessproduct voor uw huis. Dit type sauna komt uit Zweden, heet ook wel bastunne en heeft een ronde vorm. Hierdoor zijn er geen hoekige vormen waardoor u efficiënter kunt stoken. Een barrelsauna is  gemakkelijk te plaatsen omdat hij compleet voorgemonteerd is. Een barrelsauna is gemaakt van de meest luxe houtsoorten. Deze luxe en duurzame buitensauna heeft:

  • Een grote RVS-heater en RVS-spanbanden en -rookgasafvoer
  • Brandveilige isolatie tussen heater en achterwand
  • Optimale warmte-overdracht
  • Een hoog afwerkingsniveau
  • Een gunstige prijs/kwaliteitverhouding
  • Banken van espenhout, buitenkant van 36 mm sparrenhout, tussenpanelen van 28 mm sparrenhout

Kortom, een dergelijke sauna kopen betekent een duurzame investering in uw gezondheid voor de toekomst!

Infraroodcabine

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455099656836{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het wordt steeds populairder om een eigen infraroodcabine te kopen. Dit wellnessproduct werkt met infraroodlicht, dat diep tot uw huid doordringt. Hierdoor worden uw bloedsomloop en stofwisseling gestimuleerd. Dit betekent dat afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden aangevoerd. Een sauna als de infraroodcabine is niet alleen goed voor uw lichaam, maar ook voor uw geest.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]sauna kopen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455099662548{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen en alles even aan de kant zetten. Een infraroodcabine is dus niet alleen genieten, maar ook nog eens goed voor uw lichaam en geest. Wij geven u graag vrijblijvend advies als u erover denkt om dit type sauna te kopen.

Informeer vrijblijvend

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het kopen van saunagerelateerde producten, maar ook voor plaatsing en onderhoud. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een sauna bij u thuis? Wij van Wellness & Outdoorliving vertellen u er graag over. Neem een kijkje op onze site of onze showroom. Vul het contactformulier op onze site in of bel: 06 21 21 48 27. Wij helpen u graag met een sauna kopen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer