Pelletkachel

Thuis heerlijk genieten van de sfeervolle warmte van een pelletkachel? Of uw bedrijfslocatie energiezuinig verwarmen? Een pelletkachel zorgt voor veel warmte, sfeer, comfort en gebruiksgemak.

Wellness & Outdoorliving biedt moderne en goede kwaliteit pelletkachels in diverse modellen. Alle kachels zijn voorzien van een eenvoudig besturingspaneel, een voorgeprogrammeerde thermostaat en een automatische toevoer van pellets. Zo is uw huis of bedrijfspand altijd simpel en snel verwarmd.

Doordat de pelletkachels zijn voorzien van geavanceerde technieken zoals een elektronisch regelsysteem is er altijd een optimale verbranding en een hoog rendement. Hierdoor worden kosten bespaart ten opzichte van de gebruikelijke energiebronnen. U bespaart hiermee al snel 50% op uw gebruikelijke stookkosten!

Voor een kostenbesparende en duurzame verwarming bent u bij Wellness & Outdoorliving op het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan modellen in diverse prijsklassen! Heeft u interesse in een pelletkachel, kom dan gerust langs in onze showroom in Joure. Wie bieden u graag vrijblijvend een persoonlijk en deskundig advies!

Lees meer