Saunashop Noord-Holland

[vc_row css=”.vc_custom_1455112308499{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Uw eigen sauna in Noord-Holland

Lekker ontspannen in uw eigen jacuzzi, buitensauna of infraroodcabine in Noord-Holland? Wellness & Outdoorliving kan uw droom doen uitkomen. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende sauna’s en jacuzzi’s van het merk Sunspa in onze saunashop, zodat we een passend product hebben voor ieder budget. Zoekt u iets specifieks? We kunnen ook een buitensauna of infrarood sauna voor u op maat maken. We vertellen u graag over de mogelijkheden voor u in Noord-Holland. Vraag ernaar en bel: 06 21 21 48 27.

Daarom een eigen sauna!

Het is heerlijk om een eigen buitensauna, bubbelbad of infraroodcabine te hebben. Na een drukke werkdag kunt u lekker ontspannen en alle werkstress van u af laten glijden. Wat zijn de voordelen van een eigen sauna?

  • U hoeft niet meer naar een sauna- of wellnesscentrum te reizen. Dit scheelt veel reistijd en reiskosten. U kunt uw tijd nu nuttiger besteden.
  • In een wellnesscentrum kan het erg druk zijn. Thuis in Noord-Holland kunt u zelf bepalen wie gebruikmaakt van uw infraroodcabine of bubbelbad.
  • U hoeft uw sauna niet meer met anderen te delen die u niet kent. U heeft nu meer privacy.
  • Of het nu een buitensauna, infraroodcabine of bubbelbad betreft, u doet altijd een goede investering die jarenlang meegaat. Ook betekent het vaak een waardevermeerdering voor uw huis in Noord-Holland.
  • Het gebruik van een sauna of infraroodcabine is goed voor uw lichaam en geest.

Uitstekende service en onderhoud

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455112304516{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]U kunt bij Wellness & Outdoorliving niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan saunaproducten. We kunnen u ook helpen met het ontwerpen en bouwen van uw sauna. Of gaat u liever zelf aan de slag? In dat geval voorzien wij u graag van bouwkundig en technisch advies. Voor het onderhoud komen we graag bij u langs in Noord-Holland.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunashop Noord-Holland[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455112298655{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]U kunt gebruikmaken van onze jaarlijkse saunacheck. We controleren uw (buiten)sauna dan op zestien belangrijke punten. Vraag ons naar de mogelijkheden en onze scherpe tarieven.

Vraag vrijblijvend advies

Wat u ook wilt weten over een bubbelbad of buitensauna, wij van Welness & Outdoorliving zijn dé specialisten van Noord-Holland. We geven u graag vrijblijvend meer informatie. Ook kunt een offerte opvragen. U kunt hiervoor het contactformulier op onze website invullen. Telefonisch zijn wij te bereiken op: 06 21 21 48 27. We hopen binnenkort een infrarood sauna of sunspa voor u aan te leggen in Noord-Holland![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer