Saunashop Meppel

[vc_row css=”.vc_custom_1455107528067{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Het meeste complete aanbod in Meppel

Wilt u een bubbelbad, buitensauna of infraroodcabine kopen in Meppel of omgeving? En wilt u het liefst ook nog dat die voor u geplaatst en onderhouden wordt? Dat is voor ons geen probleem! Wellness & Outdoorliving kan u compleet ontzorgen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen we inspelen op de wensen, behoeften en het budget van iedere klant. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan telefonisch vrijblijvend om advies: 06 21 21 48 27. U kunt voor meer informatie ook op onze site kijken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455107522122{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Compleet assortiment

Een completer aanbod van producten vindt u niet in Meppel of omgeving. Wij bieden van alles aan in onze saunashop. Veel van onze producten zijn van het betrouwbare merk Sunspa. Een kleine greep uit ons assortiment:

  • Bubbelbaden
  • Infraroodcabines
  • Infrarood sauna’s
  • Buitensauna’s
  • Buitendouches
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunashop Meppel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455107534266{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Wilt u zelf uw sauna gaan bouwen? We leveren u dan graag de producten die u nodig heeft. Denk aan verschillende soorten saunahout en bankhout, kant-en-klare banken, deuren en banken, verlichting, saunakachels, zandlopers en emmers. Wij kunnen deze producten thuisbezorgen in Meppel.

Compleet ontzorgd

In een buitensauna, infraroodcabine of bubbelbad komt u helemaal tot rust en kan uw lichaam zich ontspannen. Daarom maken wij u het zo gemakkelijk mogelijk om in Meppel een sauna of jacuzzi te kopen. Zo kunnen wij de installatie voor u verzorgen. Hier komt vaak meer bij kijken dan u denkt. Regelmatig moeten we bijvoorbeeld een stopcontact of watertappunt aanleggen. Op verzoek kunnen we ook het onderhoud voor onze rekening nemen. Wij komen bijvoorbeeld jaarlijks langs voor onze saunacheck, waarbij we uw buitensauna of infrarood sauna op zestien belangrijke punten controleren. Zo hoeft u zelf niets te doen, behalve te genieten van uw sauna of bubbelbad in Meppel.

Profiteer van onze scherpe tarieven

U vindt bij Wellness & Outdoorliving niet alleen het meeste complete aanbod als het gaat om ons assortiment. U vindt bij ons ook de scherpste tarieven van het Noorden. Wilt u een buitensauna, infraroodcabine of jacuzzi in Meppel? Dan doet u er goed aan om ons in te schakelen. Wilt u eerst meer weten? Vraag dan vrijblijvend informatie op via het contactformulier op onze website. U kunt ons ook telefonisch bereiken: 06 21 21 48 27. We zijn u graag van dienst in Meppel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer