Onderdelen

De Jacuzzi’s die wij leveren van het merk Sunspa Benelux zijn van topkwaliteit. Alle onderdelen zijn met grote zorg ontwikkeld, uitgewerkt en getest. Hierdoor voldoen al onze Jacuzzi modellen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Wij geven u hieronder graag wat extra uitleg over de onderdelen waaruit de Jacuzzi is opgebouwd.

De kuip
De kuip voor al onze modellen is van het merk Aristech Acrylics. Dit is momenteel ’s werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van acrylaat kuipen. De kuip bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Dit maakt de kuip vrijwel onverwoestbaar. Dankzij het gladde oppervlak van de kuip is deze ook heel eenvoudig schoon te houden.

Het besturingssysteem
Het besturingssysteem van onze Jacuzzi modellen is van het gerenommeerde topmerk Balboa ®. Balboa ® is dé wereldspeler op het gebied van jacuzzi onderdelen zoals besturingssystemen, controlesystemen, jets en accessoires. De producten van Balboa ® kenmerken zich door de hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en moderne designs. Het besturingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen en misschien nog wel belangrijker, het heeft de minste storingen in vergelijking met andere systemen. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerend besturingssysteem.

De besturing is ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Het grote display biedt u voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen, zoals een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en verschillende massage keuzes. Deze programma’s zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. Ook de waterfiltering is geheel naar wens in te stellen.

Jets
Er zijn verschillende type jets. Dit kunnen jets zijn die luchtbelletjes produceren of stralen die een masserende werking hebben. De jets die stralen geven kunnen weer variëren in draaiende stralen, roterende stralen of het verplaatsen van een groot volume. Alle jets geven een verschillend masserend effect. Jet-stralen hebben een therapeutische werking op het lichaam.

Basismaterialen
Alle Sunspa Benelux Jacuzzi’s zijn gemaakt van een sterk en solide frame van speciaal geïmpregneerd hout. De ombouw is bevestigd op een frame dat onder hoge druk is gemaakt en de onderkant van elk bad is afgedicht met vocht beschermend materiaal, wat ervoor zorgt dat de frames bestand zijn tegen alle denkbare weersinvloeden.

Al onze Jacuzzi’s geïsoleerd met een dikke laag isolatiemateriaal. Dit zorgt voor een optimale isolatie en minimaal warmte verlies. Tevens is er aan de binnenkant van de kunststof buitenpanelen isolatiefolie geplaatst, wat voor dubbele isolatie zorgt. Verder heeft elke bad een dubbele bodem, wat de gebruikskosten minimaliseert.

Lees meer