Jacuzzi

Samen genieten in een jacuzzi!

Waar een jacuzzi eerst een luxeproduct was in wellnesscentra, is het steeds populairder geworden om er voor thuis één aan te schaffen. Steeds meer mensen hebben een  hottub in hun tuin. Dat heeft veel voordelen ten opzichte van een zwembad. U kunt een jazucci het hele jaar door gebruiken, ook in de winter. Bovendien neemt een hottub minder ruimte in beslag en is het onderhoud minimaal. Interesse gekregen? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact met ons op: 06 21 21 48 27.

De kracht van warm water

Een jacuzzi doet wonderen voor uw lichaam en geest. Daarom vindt u bij ieder wellnesscentrum wel een bubbelbad. Wat doet de kracht van warm water met u?

  • U heeft minder last van stress.
  • Laat spier- en gewrichtspijn verdwijnen (al bij gebruik van 15 minuten).
  • Gebruik voor en na uw workout verbetert uw atletische prestaties.
  • Dagelijks gebruik van een half uur zorgt voor minder cellulitis en vermagering.
  • U slaapt beter.
  • Heeft u last van chronische arthritis? Het warme en bubbelende water verzacht uw pijn.
  • Versterk uw gezinsband en maak samen gebruik van de jacuzzi.

Verhuur

Geeft u een feestje? Of wilt u zelf ervaren hoe fijn het is om een hottub tot uw beschikking te hebben? Dan kunt u er ook voor kiezen om bij ons een jacuzzi te huren.

Dit is een unieke aanvulling op uw evenement en feestje. Ook wanneer u twijfelt over het aanschaffen van een hottub kunt u er eerst voor kiezen om er een te huren. Probeer dan uit of het iets voor u is. Huren kan via Bruinsma Party Verhuur via: www.bruinsmapartyverhuur.nl/jacuzzi.html. Wilt u er toch liever eentje kopen? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.jacuzzi

Onderhoud en service

Ook voor onderhoudsproducten of onderdelen voor uw jacuzzi bent u bij de saunashop van Wellness & Outdoorliving aan het juiste adres. Wilt u het onderhoud liever uitbesteden? Dat kan. We komen hiervoor graag bij u langs. Vraag naar onze scherpe tarieven en mogelijkheden. Bel hiervoor: 06 21 21 48 27. Neem gerust telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier op onze site in. We helpen u graag bij de aanschaf en het onderhoud van uw jacuzzi!

Lees meer