Jacuzzi kopen in Friesland

Een Jacuzzi kopen doet U uiteraard bij Wellness & Outdoorliving in Joure. Alleen bij ons profiteert U van ons unieke garantieplan waarover u hier de spelregels kunt lezen. Elders uw Jacuzzi gekocht?  Geen probleem, ook dan bent u bij ons welkom voor service en ondersteuning.  Behalve een Jacuzzi of Spa kunt u ook bij ons terecht om een sauna of infraroodcabine te kopen.

Investeer in uw gezondheid en welzijn met een Jacuzzi 

In een maatschappij waarin alles steeds sneller moet, is er steeds meer behoefte aan persoonlijke welzijn. Zo zijn er al vele wellness-coaches op de markt actief en is personal health een hot-topic. Een Jacuzzi of Spa maakt het vervolgens mogelijk om in uw eigen tuin een relax moment te nemen. Of het nu hartje zomer is, of tijdens de winter. Een Jacuzzi wordt het hele jaar door verwarmd.

Een jacuzzi in de tuin, dat klinkt wel heel duur

Een jacuzzi is door efficiënte productiemethoden in de loop der jaren juist betaalbaarder geworden. Wij zijn exclusief dealer van SunSpa Benelux, en leveren baden van een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs, maar voorzien van top-kwaliteit onderdelen.

Waar moet ik op letten bij een Jacuzzi kopen? 

Een goede koop begint allereerst bij een goede leverancier. Inmiddels hebben wij in het gehele land al veel klanten blij mogen maken met een Jacuzzi. Bekijk daarvoor ook gerust onze reviews en zie hoeveel tevreden klanten U al voorgingen.

En hoe zit het met het nabestellen van onderdelen?

Wij zijn al langere tijd met onze baden aan de weg aan het timmeren, en juist tevreden klanten zijn bij ons de norm. Dit succesverhaal hebben wij kunnen realiseren door juist voor baden te kiezen van een goede kwaliteit en mocht er iets kapot zijn doorgaans ook goed te repareren zijn. Wel valt en staat alles met een goed onderhoud van zowel uw Jacuzzi als het water in deze Jacuzzi.

Dit klinkt goed? Hoe kan ik een Jacuzzi kopen?

Een Jacuzzi Kopen bij Wellness & Outdoorliving is heel erg eenvoudig. U brengt een bezoek aan onze showroom in Joure waar U uiteraard enthousiast ontvangen wordt. We dringen niet op maar gaan voor een oplossing welke bij U past.

Een Jacuzzi aanbieding gezien? 

We blijven het zeggen. Regelmatig maken wij mee dat klanten elders een enorme kat in de zak hebben gekocht en na een korte periode begeeft de Jacuzzi het. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem vakkundig oplossen.

Bekijk ook onze Jacuzzi outlet

Naast nieuwe Jacuzzi’s hebben wij ook diverse outlet artikelen. Denk aan bijvoorbeeld overjarige modellen, artikelen die uit het assortiment gaan of baden met lichte transportschade.

Lees meer