Infraroodcabine

[vc_row css=”.vc_custom_1455032758742{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Een infraroodcabine voor jarenlang plezier!

Een infraroodcabine is een goede investering in de toekomst en een waardevermeerdering voor uw huis. Bovendien heeft het hele voordelen voor uw lichaam en geest. Wilt u meer weten over de heilzame werking van een infraroodcabine? Bij Wellness & Outdoorliving bieden we vele verschillende modellen aan in verschillende prijsklassen, waardoor deze vorm van ontspanning voor iedereen binnen handbereik is. Kijk verder op onze website of kom langs in onze showroom in Joure en vraag naar de mogelijkheden!

Verschil met een traditionele sauna

U kunt ongetwijfeld de sauna wel. Een traditie die wij vooral uit Finland kennen en die oorspronkelijk uit Tibet komt. Voor privégebruik is een infraroodcabine vaak een goede optie en wel om de volgende redenen:

  • Infraroodstralen kunnen maar liefst tot vier mm diep doordringen in het lichaam. Daardoor kan een infraroodcabine zorgen voor een diepere en effectievere verwarming van zijn gebruiker.
  • Een infraroodsauna heeft beduidend lagere temperaturen dan de reguliere variant: ongeveer 50°C tegenover 90°C tot 100°C. U kunt zich voorstellen dat het aangenamer is om lucht in te ademen die 40° tot 50°C is dan lucht van 100°C. Ook kunt u altijd de deur open openzetten als het te warm wordt.
  • Een infraroodcabine warmt op in maximaal tien minuten, terwijl een traditionele sauna een uur nodig heeft om op te warmen. Voor een infraroodcabine zijn de kosten per maand ongeveer de €5,-. Een gewone sauna daarentegen verbruikt meer energie. Dat is nadelig voor uw portemonnee en het milieu.

Voordelen voor uw gezondheid

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455032745567{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Het infraroodlicht verwarmt uw huid waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen sneller worden aangevoerd. Hierdoor kan uw lichaam sneller herstellen. Spier- gewrichtspijnen, zoals bijvoorbeeld reuma, nemen af bij het gebruik van een infraroodcabine. De warmte heeft een positief effect op uw spieren. Giftige stoffen zijn sneller uit uw lichaam waardoor huidaandoeningen als acne en eczeem sterk verminderen. De warmte roept bovendien een soort koortsreactie op. Afvalstoffen en ziektekiemen worden uw lichaam uitgewerkt waardoor uw weerstand tegen virussen en bacteriën versterkt wordt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]infraroodcabine[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455032552100{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Vraag een offerte aan

Bent u al overtuigd van de voordelen van een infraroodcabine in uw eigen huis? Vul dan het contactformulier op onze site in voor meer informatie of bel: 06 21 21 48 27. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Joure. Hier kunt u verschillende modellen uitproberen of een ontwerp op maat laten maken. Vraag naar de mogelijkheden. Een infraroodcabine is een investering waar u en uw lichaam jarenlang plezier van zullen hebben.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer