Saunashop Heerenveen

[vc_row css=”.vc_custom_1455111505907{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Optimaal genieten in Heerenveen!

Heerlijk ontspannen in uw eigen sauna of bubbelbad in Heerenveen? Geen drukte of reistijd meer naar een wellnesscentrum? Met uw eigen buitensauna of infraroodcabine komt een droom uit. Wij van Welness & Outdoorliving helpen u graag om die te verwezenlijken. In onze saunashop vindt u een uitgebreid assortiment aan saunagerelateerde producten. Ook kunnen wij een sauna op maat voor u maken in Heerenveen. Wilt u meer weten of vrijblijvend advies vragen? Bel ons dan vandaag nog: 06 21 21 48 27.

Onze saunashop

In ons ruime assortiment van het merk Sunspa vindt u allerlei producten op het gebied van welness en outdoorliving. We kunnen deze producten bij u thuis bezorgen en plaatsen in Heerenveen. Een greep uit ons aanbod:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455111497897{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

  • Bubbelbaden
  • Infraroodcabines
  • Infrarood sauna’s
  • Buitensauna’s
  • Buitendouches
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunashop Heerenveen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Op onze website vindt u een uitgebreid aanbod. We kunnen u ook de onderdelen leveren waarmee u uw eigen buitensauna of infrarood sauna in Heerenveen kunt bouwen. Zoekt u iets specifieks wat niet binnen ons assortiment valt? Neem dan contact met ons. We kunnen de mogelijkheden met u bespreken voor een op maat gemaakt product.

Nieuw! De barrelsauna

De laatste toevoeging aan ons assortiment is de barrelsauna of bastunne. Dit type sauna komt uit Zweden. Dankzij ronde vorm is er een uitstekende luchtcirculatie, die efficiënter is dan die van bestaande vierkante sauna’s. Deze buitensauna staat op drie houten liggers en is overal te plaatsen, dus ook bij u in Heerenveen. De barrelsauna bestaat uit twee gedeeltes, een sauna gedeelte en een omkleed gedeelte. Op verzoek kunnen wij verlichting voor u inbouwen. Deze buitensauna is erg luxe en opgebouwd uit kwaliteitsproducten.

Voor service en advies

Naast onze uitgebreide saunashop vindt u bij ons ook professioneel advies en een klantgerichte service. We luisteren altijd goed naar uw wensen en maken aan de hand hiervan een persoonlijk advies. Ook kunnen we een (barrel)sauna, jacuzzi of infraroodcabine voor u in Heerenveen plaatsen en onderhouden. Wilt u meer weten? Vult u dan het contactformulier op onze website in. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 21 21 48 27. Vraag ook naar onze jaarlijkse saunacheck voor inwoners van Heerenveen en omgeving.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer