Saunashop Groningen

[vc_row css=”.vc_custom_1455114037080{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

De sauna specialist van Groningen

Lekker ontspannen na een werkdag in uw eigen sauna in Groningen? Die mogelijkheid is dichterbij dan u denkt. Veel mensen zien een buitensauna of infrarood sauna als een statussymbool. Toch hoeft dat niet langer het geval te zijn. De laatste jaren zijn sauna’s steeds betaalbaarder geworden. U heeft al een model vanaf 1.000 euro. Dat lijkt veel maar het is een investering die jaren meegaat en goede gevolgen heeft voor uw gezondheid. Wilt u meer weten? Wij zijn de sauna specialist van Groningen. Bel ons vandaag nog: 06 21 21 48 27.

Ga zelf aan de slag!

Wilt u besparen op de kosten en bent u handig? Bouw dan uw eigen sauna in Groningen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455114013620{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wij kunnen u alle benodigde materialen leveren uit onze saunashop, zoals:

  • Saunahout
  • Verschillende soorten bankhout
  • Kant-en-klare banken
  • Sauna deuren inclusief kozijn
  • Saunakachels
  • Verlichting
  • Emmers en lepels
  • Thermo/hygrometers
  • Zandlopers
  • Sauna-geurtjes
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunashop Groningen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455114020930{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]Ook voorzien we u graag van bouwkundig en technisch advies. Bent u zelf niet zo handig of heeft u er te weinig tijd voor? Dan komen we graag bij u langs in Groningen en nemen we u de installatie van uw buitensauna, infraroodcabine of infrarood sauna graag uit handen. Informeer naar onze scherpe tarieven.

Onze andere producten

Als sauna specialist leveren en verkopen wij verschillende producten op het gebied van wellness en outdoorliving. Zo vindt u in onze webshop een uitgebreid assortiment als u op zoek bent naar een bubbelbad, infraroodcabine of jacuzzi in Groningen. U vindt een ruime keuze aan vele verschillende modellen. Zoekt u echter iets specifieks? Neem dan contact met ons op voor maatwerk mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld ook een sauna of bubbelbad voor u op maat maken in Groningen. Wij maken hierbij vaak gebruik van het merk Sunspa.

Klantvriendelijke service

Een sauna is een product dat vraagt om goed onderhoud. U kunt hiervoor ook bij ons terecht. We kunnen langskomen bij u in Groningen wanneer u dat wilt. Hiervoor hanteren wij een aantrekkelijk tarief. Ook kunnen we bij u langskomen voor een jaarlijkse saunacheck. We controleren dan 16 belangrijke punten van uw buitensauna of infrarood sauna. Wilt u meer informatie of een offerte opvragen? Vul dan het contactformulier op onze site in of bel: 06 21 21 48 27. Als sauna specialist van Groningen staan we graag voor u klaar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer