Saunashop Drachten

[vc_row css=”.vc_custom_1455105873504{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

De scherpste tarieven voor uw sauna in Drachten!

U hoeft niet meer steeds van Drachten naar een wellnesscentrum in de buurt te reizen. Na het werk kunt u snel nog even genieten van uw eigen buitensauna, infraroodcabine of bubbelbad. Daar hoeft u niet voor in de rij te staan en u heeft volledige privacy. Hoe heerlijk zou het zijn om thuis te kunnen ontspannen in uw eigen luxe sauna of jacuzzi? Wellness & Outdoorliving maakt dit graag mogelijk voor u in Drachten. Want een buitensauna of bubbelbad is tegenwoordig heel betaalbaar. Bovendien kunnen wij de plaatsing en het onderhoud voor onze rekening nemen. Vraag naar de mogelijkheden en bel ons snel: 06 21 21 48 27.

Wat wij doen

Wij zien in dat een buitensauna, infraroodcabine of jacuzzi veel gezondheidsvoordelen hebben. Steeds meer mensen zijn hiervan overtuigd. Wij geven iedereen vrijblijvend advies over de opties. Daarnaast kunnen wij een infrarood sauna of bubbelbad bij u komen plaatsen in Drachten. Dit is vaak meer werk dan u denkt omdat het bijvoorbeeld nodig kan zijn om een extra watertappunt of stopcontact aan te leggen. Ook het onderhoud kunnen wij voor onze rekening nemen. Zo hoeft u alleen nog maar te genieten van uw wellnessproduct. Wilt u liever zelf uw eigen buitensauna of infrarood sauna? Dan voorzien wij u graag van deskundig advies.

Wat wij leveren

In onze saunashop leveren wij een compleet assortiment aan sauna gerelateerde producten. Zo kunt bij ons terecht wanneer u zelf een buitensauna in Drachten wilt bouwen. Wij kunnen u onder meer verschillende soorten saunahout, saunabanken, saunakachels, deuren en kozijnen leveren. Ook wanneer u al een buitensauna of infrarood sauna heeft, vindt u bij ons vele handige accessoires, zoals sauna-geurtjes, emmers en lepels.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455105860220{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]In onze showroom kunt u verschillende modellen bekijken uit ons assortiment van het merk Sunspa:

  • Infraroodcabines en infrarood sauna’s
  • Bubbelbaden
  • Buitensauna’s
  • Barrelsauna’s
  • Buitendouches

Op verzoek en in overleg kunnen wij alles bij u in Drachten bezorgen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]saunashop Drachten[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455105866876{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Maak vandaag een afspraak

Of u nu een infrarood sauna, bubbelbad of buitensauna wenst in Drachten, wij helpen u om dit mogelijk te maken. We kunnen u het hele proces uit handen nemen. Het enige wat u straks hoeft te doen, is te genieten van uw sauna of jacuzzi. Wilt u meer informatie, een offerte opvragen of een afspraak maken? Bel ons dan vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden: 06 21 21 48 27. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij werken door heel Nederland, dus ook in Drachten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer