Bubbelbad

[vc_row css=”.vc_custom_1455103295285{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Ontdek de voordelen van een bubbelbad

Bubbelbad, spa, whirlpool of jacuzzi: hoe het ook wilt noemen, veel mensen vinden het een heerlijke uitvinding waarmee ze na het werk nog even lekker kunnen ontspannen. U geniet in de privacy van uw eigen tuin en hoeft niet naar een wellnesscentrum. Dit bespaart u reiskosten en tijd. U kunt via ons ook een bubbelbad huren voor bijvoorbeeld een feestje. Zo kunt u ook ervaren hoe fijn het is om een jacuzzi in uw achtertuin te hebben. Informeer naar de mogelijkheden: 06 21 21 48 27.

Bubbelbad of zwembad?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455103288887{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Waar het jaren geleden nog populair was om een zwembad in de tuin te plaatsen, zien veel mensen nu ook de voordelen van een jacuzzi in. We zetten ze voor u op een rijtje. Een hottub:

  • Is niet seizoensgebonden
  • Kan ook in de herfst en winter gebruikt worden
  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Vraagt nauwelijks onderhoud
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]bubbelbad[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voordelen voor uw gezondheid

Het warme water doet wonderen voor uw geest en lichaam. Heerlijk om dit thuis te kunnen ervaren. In een bubbelbad laat u na een lange dag alle stress van u afglijden. Hierdoor slaapt u uiteindelijk ook beter. U kunt uw atletische prestaties verbeteren door voor en na een training of workout even in het bubbelbad te gaan zitten. Bij dagelijks een kwartier gebruikt verdwijnen spier- en gewrichtspijn. Mensen met chronische arthritis hebben veel baat bij het regelmatig nemen van een bubbelbad. Bij dagelijks een half uur gebruik vermindert u uw cellulitis en valt u zelfs wat af.

Eenvoudig in onderhoud

Een bubbelbad heeft vele voordelen. Praktisch gezien is het prettig dat u weinig onderhoud heeft aan uw hottub. Zo kunt u het hele jaar van uw jacuzzi genieten. Het is belangrijk om de binnenkant en het filter goed te reinigen. Dat kunt u zelf doen maar daarvoor kunnen wij ook bij u langskomen. Zo weet u zeker dat uw whirlpool weer klaar is voor gebruik. Vraag ons naar onze scherpe tarieven en professionele service. U kunt het contactformulier op de site invullen. Of neem contact met ons op (06 21 21 48 27) als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uw eigen bubbelbad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer