Bubbelbad kopen

[vc_row css=”.vc_custom_1455102966756{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Geniet van uw eigen bubbelbad!

Denkt u er wel eens over om uw eigen jacuzzi of bubbelbad te kopen? Dan is het goed om te weten dat deze baden vele voordelen voor uw gezondheid hebben. U slaapt beter en kunt stress makkelijker bestrijden. Ook verdwijnen spier- en gewrichtspijnen, wat met name voor patiënten met chronische arthritis erg prettig is. Daarnaast kan een bubbelbad de prestaties van sporters verhogen. Bij regelmatig gebruik vermindert het cellulitis en valt u er van af. Kortom, ontdek vandaag nog de voordelen van uw eigen hottub. We vertellen u graag over de mogelijkheden om er eentje te kopen. Bel ons op: 06 21 21 48 27.

Installatie

Er komt meer kijken bij het kopen en installeren van een bubbelbad dan u denkt. De meeste jacuzzi’s of bubbelbaden plaatsen wij buiten. Zo zijn er een aantal dingen waar u over na dient te denken als u een bubbelbad wilt kopen, zeker als u kiest voor installatie in huis:

  • Waar en hoe moet het bad geplaatst worden?
  • Is de ondergrond vlak en stevig genoeg? Een volle hottub kan namelijk inclusief water en gebruikers wel 2500 kg wegen.
  • Is er een stopcontact aanwezig? Om de temperatuur te kunnen reguleren, is er namelijk elektriciteit nodig.
  • Is er een watertappunt om het bad te vullen? Het gaat om grote hoeveelheden water. Bovendien moet het water ook veilig weg kunnen lopen.
  • Is het mogelijk om het bubbelbad te transporteren? De gemiddelde afmetingen zijn 220 x 215 x 95 cm. Dit betekent dat u een jacuzzi niet door de meeste deuren past.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455102973157{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aromatherapie

Gaat u een bubbelbad kopen, dan heeft u waarschijnlijk een optie voor aromatherapie. De meeste jacuzzi’s uit ons assortiment hebben zo’n aroma-unit. Dit zorgt ervoor dat er gedoseerd geuren aan het warme water toegevoegd kunnen worden. Heerlijke geuren geven een extra dimensie aan de ontspanning in het bubbelbad. Bovendien hebben ze een genezend effect. Naast het feit dat aromatherapie geneest kan het ook ziektes voorkomen. In onze saunashop kunt u verschillende geuren kopen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]bubbelbad kopen[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1455102981831{margin-top: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Voor vrijblijvend advies

Wilt u een bubbelbad kopen? Kom dan langs in onze showroom in Joure om de verschillende modellen te bekijken. We geven u graag passend advies voor uw situatie. Bent u nog niet overtuigd en wilt u ervaren hoe prettig het is om een eigen bubbelbad te hebben? Vraag ons dan naar de mogelijkheden om er eentje te huren. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via: 06 21 21 48 27. Of u kunt het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen u graag bij het kopen van een whirlpool![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees meer