Aquacell Waterontharder

aquacell, waterontharder, ontkalken, kalkaanslag, jacuzzi, schoon waterWaterontharder, de oplossing voor kalkaanslag in jacuzzi en sauna.
Als u iets nieuws aanschaft, wil u graag dat dat mooi blijft. Vooral als het gaat om een product van waarde, zoals een jacuzzi of sauna. Kalkaanslag in uw jacuzzi, daar zit u niet op te wachten. Aan de buitenkant is kalkaanslag te zien en dat is vies en lelijk, maar aan de binnenkant van warmwaterapparatuur wordt de echte schade aangericht, al is die in eerste instantie niet zichtbaar. Verwarmingselementen verkalken, waardoor uw energierekening drastisch stijgt, bovendien gaat verkalkte apparatuur minder lang mee.

Waterontharder
Een waterontharder maakt daaraan definitief een einde door uw water te verzachten. Een waterontharder filtert de kalk uit het leidingwater meteen als het water uw huis binnen komt, al uw sanitair zal daardoor blijven blinken. Zelf doet u er geen moeite voor, want kalkaanslag wegpoetsen is immers niet meer nodig. Een waterontharder houdt uw jacuzzi of sauna mooi en vrij van kalk, en zacht water voelt letterlijk heerlijk zacht aan. Klik hier voor het verhaal van een jacuzzi-eigenaar.

Lees meer